AKP'den bir korsan gazete daha!

AKP'nin künyesiz kara propaganda gazetelerini basmaya devam ediyor.
AKP'nin künyesiz kara propaganda gazetesi seçimlere 3 gün kala bu sefer Bayrampaşa'da  'Bayrampaşa' adıyla on binlerce dağıtılılmaya başlandı.

Cumhurhaber'den Bülent Çavuş'un haberine göre, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa'da dağıtılan' 'Bayrampaşa Gazetesi'' hakkında şunları söyledi:

"Bayrampaşa'da vatandaşlar sabah kalktıklarında apartman ve iş yerlerin kapısının altında atılmış ''Bayrampaşa '' logolu künye olmayan sahte gazete ile karşlaşıyor. CHP üyesi vatandaşların ilçe binasın getirdiği gazeteni 8 sayfa siyah beyaz baskı yapılmış ve gazetenin manşetinde CHP Bayrampaşa Belediye Grup Başkanvekili Fettah Dindar'ın resmi ve CHP hakkında sayfa sayfa yazılan yanlış şeylerle dolu. Bu yapılan sahtekarlık bizlerin birbirimize düşmesi için oynan kirli bir oyundur. Bizler CHP Bayrampaşa olarak tüm arkadaşlarımızla 7 aydır Bayrampaşa sokaklarında tam kadro çalışıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde hedefimiz ilk önce Bayrampaşa'da birinci parti olmak ikinci hedefimiz de CHP'yi İstanbul'da birinci parti yapmaktır. Bizlerin bu tür sahte işlerler vakit harcayamayız ama gösteriyor ki belediye meclis üyelerim doğru yolda kimse arkadaşlarımız yıldıramaz ilçe örgütü olarak sonuna kadar arkadaşlarımız arkasındayız. Seçim sonrası neler yapacaklar görelim." 



Kaynak: Bülent Çavuş / cumhurhaber.com

    :

    :

    :

    :

    "AKP'den bir korsan gazete daha!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete