Akdoğan'dan Bahçeli'ye suçlama

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Anayasal zorunluluk nedeniyle bir hükümet kurulacak. Bu duruma uygun hareket etmeleri gerekiyor. Ama maalesef bu anayasal zorunluluğa uygun düşmeyen açıklamaları var. Bu AK Parti hükümeti olmayacak.

Partiler maalesef burada bu tavrı sergilemedi. Biz bu süreçte yasallığa önem gösterdik. Siyasi ahlakı gözetecek şekilde bir uygulamanın peşindeyiz. MHP'nin ortaya koyduğu bir deklerasyon var.

Bu duruma gelinmemesi için Başbakanımız çok çaba gösterdi. Bugün Başbakanımız tekrar çağrıda bulundu. Lideleri aşıp milletvekillerine teklig götürülmesine ahlaksız teklif dendi. Bu ahlaksız değil anayasal teklif.

Biz üye vermeyeceğimizi açıkladık neden bizim vekillerimize teklif ediliyor deniliyor. Bu teklifi götürmeden anayasal olarak bağımsızlara teklif götüremiyorsunuz. Bahçeli bugün Türkiye'nin seçime gitmesinin tek sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Seçime gidilmesinin tek sorumlusu aslında Bahçeli'dir.

Bahçeli'yi hepimiz tanıyoruz. Kişilik olarak çok beyefendi birisi ama yazılı metin okuduğunda bir canavara dönüşüyor. Tek adamlıktan bahsediyor kendisi tek adam olmuş. Tek adam mantığıyla MHP'yi uçurumun kenarına getirmiş."

    :

    :

    :

    :

    "Akdoğan'dan Bahçeli'ye suçlama" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete