'Jöleli' yine AB'ye salladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlarında Yiyit Bulut, Star Gazetesi'ndeki köşesinde bir kez daha AB'ye salladı.
"Schulz efendi ‘ayar veriyor’" başlıklı köşesinde Yiğit Bulut,  "AB Parlamentosu Başkanı Schulz iki parmağını “silah şeklinde” yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haddini aşan açıklamalar yapmıştı hatırlarsanız! Akıllanmadı, akıllanmayacak gibi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AB ile Geri Kabul Anlaşması için "Şayet Avrupa Birliği, atması gereken adımları atmaz, taahhütlerini yerine getirmezse, Türkiye de anlaşmayı uygulamaz" sözlerini hatırlatan Bulut'un yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bu satırlar sonrası “parmağını ülkeme, milletime, Lider’ime sallayan” Schulz ve benzeşlerine şu notu düşmek istiyorum; 200 yıldır bu coğrafya’da kan döküyorsunuz! Gözyaşlarının ana sebebi sizlersiniz. Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de, o parmakları da kırdı! Yıl 2016 ve siz hala Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne ve LİDER’e parmak sallıyorsunuz!

Sevgili dostlarım, daha fazla yazmaya gerek yok! Adam olana bu kadarı bile çok! “Bizim Erdoğan’la işimiz olmaz, ne istersek yaparız” mantığı içindeki bu akıl fukaralarına bir cümle ile veda edeyim; BU ÜLKEDE HALKIN SEÇTİĞİ VE DEVLETİNİ EMANET ETTİĞİ BİR LİDER VAR! BU HALKA VE TERCİHLERİNE SAYGI DUYDUĞUNUZ SÜRECE BİZİM İÇİN VARSINIZ! AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!

    :

    :

    :

    :

    "'Jöleli' yine AB'ye salladı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete