​Altan'ın 'teke tek' çağrısına Ahmet Hakan'dan bol küfürlü yanıt!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile P24 yazarı Ahmet Altan arasındaki tartışma sürüyor.
Hakan’ın “Yargılanacaksın Ahmet Altan” demesi üzerine başlayan tartışmada, Ahmet Altan Son yazısında “Ben kendi kavgama kendim giderim… O yazıları ben yazdım, o yazıların sorumluluğunu da ben kendim taşırım. Sen niye kendi yazılarının sorumluluğunu tek başına taşıyamıyorsun? Niye başkalarını çağırmak istiyorsun?” demişti.

Altan'ın son yazısına bugünkü köşesinden yanıt veren Hakan, sert ifadeler kullandı. Yazısında “Alçak adam’, ‘kibirli hödük’, 'kullanışsız aptal' gibi sözlere yer veren Hakan, Ahmet Altan’ın tüm suçu Taraf gazetesini yönettiği dönemde, Ergenekon, Balyoz, Odatv gibi soruşturmalara ilişkin sonradan bir kısmının sahte olduğu anlaşılan delillerle ilgili yayımlanan haberleri yapan Mehmet Baransu’nun üzerine yıktığını ileri sürdü.

Ergenekon'un kasası olduğu iddiasıyla tutuklanan Kuddusi Okkır, hakkındaki suçlamalar nedeniyle intihar eden Yarbay Ali Tatar, Odatv soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener gibi isimlerin Ahmet Altan'ın kurbanı olduğunu da öne süren Hakan, "Kabul ediyorum, dün olduğu gibi bugün de adil ve tarafsız bir yargı söz konusu değil. Bu nedenle senin bile böylesi bir yargıya teslim edilmene gönlüm razı değil. İşte bu yüzden 'Çık programa! Orada hesap ver' diyorum. Ama kurbanlarınla yüzleşerek vereceksin bu hesabı. O program, senin Fethullahçı özel yetkili mahkemelerin gibi kurgulanmayacak. Sadece senin adam gibi hesap vermen üzerine kurgulanacak." dedi.

AHMET ALTAN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

AHMET HAKAN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

    :

    :

    :

    :

    "​Altan'ın 'teke tek' çağrısına Ahmet Hakan'dan bol küfürlü yanıt!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete