Yandaş manken Tuğçe Kazaz'dan skandal Brüksel yorumu

AKP yandaşı eski manken Tuğçe Kazaz'dan Belçika'daki kanlı terör eylemine skandal yorum...
Yandaş eski manken Tuğçe Kazaz kendince yaptığı politik çıkarımlarına devam ediyor. Suçlular belirliyor, karşılaştırmalar yapıyor; hatta akıl bile veriyor. Birkaç gün önce de ‘Avrupa’nın adaleti’ başlıklı bir yazı yazdı.

“Bosna soykırımını deşifre eden gizli belgeleri yayınladığı için gazeteci Lahey’de yaka paça tutuklanmış. Ne diyeyim adalet bu. Darısı Can Dündar ile Erdem Gül’ün başına” diyerek de tepki almayı ve gündeme gelmeyi başardı.

Bu tepki çeken paylaşımın ardından Kazaz, yine tepki çekecek bir paylaşıma imzasını attı. Bu sefer okun ucunda Brüksel vardı… Kazaz, yaklaşık bir hafta önce, en az 34 kişinin öldüğü Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleşen patlamalar hakkında yorum yaptı.

İşte Kazaz’ın Brüksel için yazdığı o satırlar;

Bombalarıyla masumları öldüren PKK’ya özgürlük çadırı kurdurtan Brüksel! Çoluk çocuk demeden bizleri bu denli haince öldürenlere özgürlük tanıyorsunuz da, aynı ‘özgür’ duygularla sizleri patlatan DEAŞ gibi bir terör örgütüne neden sesiniz yükseliyor? Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür? O zaman bırakın, tıpkı o çadır kuranlar gibi terörist olan DEAŞ da sizleri ‘özgürce’ patlatsın!

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Yandaş manken Tuğçe Kazaz'dan skandal Brüksel yorumu" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete