Hande Soral Hürriyet'e ateş püskürdü

Oyuncu Hande Soral bu sabah Hürriyet gazetesinde yer alan fotoğraflarına isyan etti.
Bir mekanda ikiz kardeşleri Bensu ve Bedirhan Soral'ın doğum gününü kutlayan Hande Soral çıkışta geç vakit olmasına rağmen gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Gazetecilere "İyi akşamlar" deyip yanlarından ayrılan Soral'ın bu sırada eteği açıldı. Soral'ın bu durumdan haberi yoktu ancak Hürriyet muhabiri bu anları fotoğrafladı.

Bu sabah Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde sevgilisiyle yürürken arkadan çekilmiş fotoğraflarını gören Hande Soral bu duruma Instagramdan paylaştığı yazıyla isyan etti.

İşte o yazı...

Bu sabah Hürriyet gazetesinde gördüğüm fotoğrafımın şokunu atlatmam mümkün değil.Tamamen habersiz ve savunmasız bir durumda çekilmiş bir fotoğrafın bir gazetenin manşetinden afişe edilmesinin bana,aileme vereceği üzüntü ve zararı nasıl göremezsiniz? Böyle bir fotoğrafın tirajınıza getireceği katkının mutluluğunu neyle ölçüyorsunuz? İtibarımın zedelenmesi, annemin babamın, ailemin toplum içindeki utancıyla mı? Yazıklar olsun, bu mu habercilik ve magazin anlayışınız? Sırf tanınan biri olduğum için mi bir kadını aşağılama, afişe etme hakkını habercilik gücünün altında kullanıyorsunuz.

Soral'ın erkek arkadaşı İsmail Demirci de duruma sessiz kalmadı. İsmail Demirci Instagram hesabından paylaştığı bu yazıyla ateş püskürdü.



Kaynak: Cumhuriyet

 

    :

    :

    :

    :

    "Hande Soral Hürriyet'e ateş püskürdü" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete