Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' açıklaması

‘Paramparça ’ dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılışıyla ilgili; "Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma, gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam" demişti.
Nurgül Yeşilçay cephesinden konuyla ilgili açıklama yapılmazken dün Nurgül Yeşilçay’ın sette küfrettiği iddia edilmişti. Bunun üzerine bu sabah Nurgül Yeşilçay’ın menajeri Gülistan Tartar kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gülistan Tartar kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Nurgül Yeşilçay'a atfedilen ' sette küfür' iddialarını yalanladı.

EDEBİ İLE DİZİDEN AYRILMIŞTIR

Tartar'ın açıklaması şöyle: Posta Gazetesi ve Kanal D aracılığı ile Renkli Hayatlar programı Nurgül Yeşilçay ile ilgili yalan ve iftira dolu bir habere imza atmıştır. Sektör gerçeklerin farkındadır. Nurgül Yeşilçay edebi ile diziden ayrılmıştır. O tahammül edilemez bir ortamda çalışmamayı tercih etmiştir.

Ayrılışından 2 ay sonra amacı belli olan bu yalan ve iftira dolu haberleri yapanları bundan kendilerine menfaat çıkaranları kınıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir anne ve Türkiye'nin önde gelen oyuncularından biri olan Nurgül Yeşilçay'ın başına gelenler örnektir.

Kaynak: Cumhuriyet

    :

    :

    :

    :

    "Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete