Miley Cyrus: Feminizm bana çok yardımcı oldu!

Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, şaşırtan bir açıklama yaptı Konserlerinde uyuşturucu kullanan ve sık sık çıplak pozlarıyla gündeme gelen sanatçı, feminizmden çok şey öğrendiğini açıkladı.
Geçtiğimiz hafta “eşcinsel ilişkiler de yaşadığını” açıklayan şarkıcı, artık bekar olduğunu ve bundan mutlu olduğunu söyledi. Time dergisine konuşan Cyrus, Arnold Schwarzenegger’in oğlu Patrick’le olan birlikteliğinin sona erdiğini belirterek, bekar olmaktan mutlu olduğunu da ekledi.

ARTIK YALNIZ OLMAK BENİM İÇİN SORUN DEĞİL

Bunda feminist düşüncelerin de etkili olduğunu belirten Cyrus, “Artık yalnız olmak benim için sorun değil. Bunda da feminist olmamın payı büyük. Bence bu konuyu daha fazla tartışmalıyız. Çünkü bir insanın yalnız olmasında bir sorun yok” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Cyrus, “Hayatımda erkek ve kız arkadaşlarımın olduğu değişik dönemler oldu. Bazen de kendi kendime kalmayı daha çok sevdim. Kendimden bir parçayı, başka biriyle paylaşmak istemedim. Bu da özellikle kadınlar için yeni bir çeşit özgürlük bence. Örneğin annem 22 yaşındayken yalnız başına güvenli bir yaşam süremezdi. Ancak benim geleceğim, bir partnerim olmasına bağlı değil” diye konuştu.

Miley Cyrus kısa bir süre öncesine kadar Patrick Schwarzenegger’le beraberdi. Schwarzenegger’in Terminatör rolüyle tanınan ve Kaliforniya’nın eski valisi olan babası Arnold Schwarzenegger’in bu ilişkiyi onaylamadığı konuşuluyordu. Çiftin ayrılığında aileden gelen bu baskının etkili olabileceği konuşuluyor.

Kaynak:Radikal

    :

    :

    :

    :

    "Miley Cyrus: Feminizm bana çok yardımcı oldu!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ