Batuhan Karadeniz'den ağza alınmayacak küfürler

Batuhan Karadeniz mekanı birbirine kattı, gazetecilere tehditler savurdu.
Gece hayatına düşkünlüğüyle futbol kariyerini bitirme noktasına getiren Batuhan Karadeniz önceki akşam Reina’yı birbirine kattı. Sabahın ilk ışıklarında mekandan çıkan Batuhan Karadeniz kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler ve tehditler savurdu.

Türk futboluna yetenekleri yerine, gece hayatı ve kaçamaklarıyla damga vuran Batuhan Karadeniz önceki akşam dört erkek ve iki kız arkadaşıyla Reina’ya gitti.

SİZİ BULUR İCABINIZA BAKARIM

Gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz mekan görevlilerine “Basın varsa çıkmam” dedi ve kulüpten en son ayrılan isim oldu. Birisi sevgilisi olduğu öğrenilen iki kızı mekanın arka kapısından araçla kaçıran Batuhan, arkadaşlarıyla ön kapıdan çıktı.

Kendisini görüntüleyen gazetecilere öncelikle “Sizin suratınızı si…im. Sizler p.ç kurususunuz. Yavşaklar ” sözleriyle hakaret etti.

Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte gazetecilere ” Bu fotoğraf yayınlanırsa sizi bulur icabınıza bakarım” sözleriyle tehditler savurdu. Alkol duvarını aşan Batuhan’ın bu davranışlar mekan önünde bekleyen insanları da rahatsız etti.

Batuhan Karadeniz’in bu tutumu Sivasspor yönetimi ve teknik patron Sergen Yalçın tarafından nasıl karşılanacak merak konusu oldu.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Batuhan Karadeniz'den ağza alınmayacak küfürler" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ