Ebru Gündeş'ten 85 bin liralık paylaşım

Gündeş, sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğraflarla da dikkat çekiyor.
Eşi Rıza Zarrab’ın 17 Aralık yolsuzluk operasyonuna adının karışmasında sonra tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in lüks içindeki yaşamı ve alışverişlerde harcadıkları sık sık gündeme geliyor.

Gündeş, sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğraflarla da dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı, paylaştığı bu fotoğraftaki saatin 85 bin TL olduğu öğrenildi. Normal günlük zamanlarda taktığı Day Just 2 Rolex markalı saat, altın çelik kaplamalı ve pırlanta taşlarıyla işlemeli.

EBRU’NUN 85 BİN ÇAĞLAYAN’IN 700 BİN

Ebru Gündeş’in kolundaki 85 bin TL’lik saat, bizlere 17 Aralık sürecinde gündeme gelen başka bir saati Zafer Çağlayan’ın saatini hatırlattı.

Zafer Çağlayan’ın İsviçre’nin Cenevre kentinde beğendiği, 300 İsviçre Frangı değerinde olan (Yaklaşık 700 bin TL) Patek Philippe 5101G marka saat, Reza Zarrab’ın adamı Murat Yılmaz tarafından Cenevre’den alınmıştı.

Murat Yılmaz ile Bakan Çağlayan’ın koruma memuru arasında geçen konuşmada, Murat Yılmaz gece yarısı Ankara’da olacağını ve emaneti getireceğini belirtti. Ardından hediye saat 25 Eylül 2013 günü saat 01:25 sırasında Ankara’da Çağlayan’ın özel kalemi Onur Kaya’ya teslim edilmişti.

Kaynak: Sözcü / Tarkan Abdullahoğlu

    :

    :

    :

    :

    "Ebru Gündeş'ten 85 bin liralık paylaşım" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ