Cem Yılmaz: ''Bizde kayırma olmaz, belediye mi burası?''

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' 13 Kasım'da vizyonda...! Filmin afişini Twitter'da paylaşan Yılmaz, ''Çok sevgiler, selamlar ! Ben sevileceğini düşünüyorum ! İyi geceler ,olabildiğince mutlu olmaya çalışın !'' notunu düştü.
Sesini incelttiği videoyu da sosyal medyadan paylaşan ünlü komedyen; espirili şekilde işin sırrının bu olduğunu açıkladı... Ayrıca şimdiye kadar yaptığı tüm filmlerin yanısıra bu filme ayrı sempati duyduğunu da şu sözleriyle vurguladı: ''Valla ben şimdiye kadar yaptığım her işi çok beğeniyorum :) Bu filme ise ayrıca hastayım ! Nerde görsem izlerim. ''

BOMBAYI PATLATTI

Dün akşam oldukça keyifli olduğu dikkat çeken Yılmaz, tüm takipçilerinin sorularını yanıtladı ve ortaya oldukça samimi, eğlenceli görüntüler çıktı. Ayrıca 10 milyonuncu takipçisine 2 kişilik gala davetiyesi vereceğini açıkladı. Sonrasında ise bombayı patlattı.

Davetiye kazananları açıklayan Yılmaz, Belediyelere de ince bir gönderme yaptı: ''Davetiye Kazanan takipçiler @zaferalgoz @GuvenOzan!! Aa şansa bak ! (Şaka lan biz de öyle kayırma olmaz belediye mi lan burası )

Kaynak: sozcu.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "Cem Yılmaz: ''Bizde kayırma olmaz, belediye mi burası?''" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete