Ali Poyrazoğlu: Aşk acısına reçel çok iyi gelir

Oyuncu Ali Poyrazoğlu Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” programına nasıl bir aşık olduğunu anlattı.
Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” nin bu haftaki konuğu Ali Poyrazoğlu oldu.

Evini, kuklalar, önemli ressamların tabloları ve sahneye koyduğu oyunların beğendiği dekor eşyaları ile döşeyen Poyrazoğlu, “Türkiye’deki en büyük kukla koleksiyoncusu benim. 200 parçaya yakın kuklam var. Bir müzeye hediye etmeyi düşünüyorum. Saklamama imkan yok” dedi.

Ali Poyrazoğlu, nasıl bir aşık olduğunu “Aşkta kendimi kaptıran tiplerdenim. Sadık bir aşığım ve ikili ilişkinin sürekli olmasına inananlardanım. Dokunduğun tenin, senin içinde yarattığı derinliğin peşini bırakmamak gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle dile getirdi.

Poyrazoğlu bugüne kadar terkedilip edilmediğini ise “Terkedildim. Hem de bu evde terkedildim, şu bahçede başıma neler geldi. Bazen ten eskiyor, ten paslanıyor. Elektrik geçmiyor, ilişki yalnızlığa dönüşüyor.

Yukarı komşum bir gün bana geldi ve ‘Aşk acısına reçel çok iyi gelir. Reçel pişireceksin, reçel pişirirken hiçbir şey düşünemezsin’ dedi.

Ben burada bir reçel fabrikası kurdum. Kavanozlara doldurup, apartmana ve bütün mahalleye dağıttım. Sonra başkası ile tanıştım, reçeller kesildi. Mahalle benim başka biriyle tanıştığımı anladı. Onun üzerine kesin sonuç belli olsun diye turşu yapıp, herkese gönderdim ve olayı kapattım” şeklinde anlattı.

Kaynak: Radikal

    :

    :

    :

    :

    "Ali Poyrazoğlu: Aşk acısına reçel çok iyi gelir" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ