Ahmet Hakan'dan Abdülkadir Selvi'ye destek!

Ahmet Hakan’dan Selvi savunması: Azgın azınlıklar Hürriyet’i anlamamak için direnecek.
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, gazetenin yeni yazarı "Abdülkadir Selvi’ye merhaba" diyerek, Hürriyet’in Selvi kararını savundu.

Yeni Şafak gazetesinden ayrılan Selvi’nin Hürriyet’te yazmasının “Hürriyet’in keskin muhaliflere de keskin hükümet yanlılarının da yazabildiği tek gazete olmak isteği” anlamına geldiğini belirten Hakan, ‘azgın azınlıklar’ diye adlandırdığı grubun bunu anlamak istemediğini ileri sürdü.

"Keskin muhaliflerin de keskin hükümet yanlılarının da yazabildiği tek gazete olmak istiyor Hürriyet" diyen Ahmet Hakan, şöyle diyor:

"Şu tuhaf ortamda HÜRRİYET...

Herhangi bir sipere çekilmeyi, sadece tek bir cemaate konuşmayı, cepheleşmeye eşsiz katkılar sunmayı, fanatikleşmeyi, bülten haline gelmeyi, farklı görüşlere kapanmayı elinin tersiyle itiyor.

*

Ankara kulislerinin nabzını en iyi tutanlardan biri olan, haber değeri taşıyan yazılara imza atan, her şeye rağmen gazetecilik yapmaya çabalayan Abdülkadir Selvi’nin Hürriyet’te yazmaya başlamasının anlamı işte budur.

*

Ortadan “çat” diye ikiye bölünmüş şu Türkiye ortamında azgın azınlıkların bu anlamı anlamak istememek için direneceklerini biliyorum.
Ama biz buna rağmen doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz."

    :

    :

    :

    :

    "Ahmet Hakan'dan Abdülkadir Selvi'ye destek!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete