Cem Yılmaz'dan evlilik açıklaması

Cem Yılmaz evlilik sorularına ilginç bir yanıt verdi.
Usta yönetmen Yavuz Turgul, 70’inci yaş gününü kutladı. Cihangir’de yapılan doğum günü partisine Cem Yılmaz ve Ozan Güven birlikte katıldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz yakın dostu Ozan Güven’le mekanı terk etti. Aracını beklerken sigara yakan Cem Yılmaz habercilere dert yandı. “Ne yapacağız beyler evimin önünde sizi” diyerek taş atan Cem Yılmaz sözlerine şöyle devam etti. “Ev önünde taciz etmek nedir ya yapmayın arkadaşlar. Yakında bu işi Vali’yle çözeceğim. Sizi Vali’ye şikayet edeceğim” dedi.

Eski sevgilisi bir kozmetik firmasında müdür olan Özge Sabuncu’yla tekrardan aşk yaşadığı iddia edilen Cem Yılmaz bu iddiaları esprili bir şekilde yalanladı. Cem Yılmaz “Siz haberi sosyal medyadan yapıyorsunuz. Biz sosyal medyadan yapmıyoruz” dedi.

Benden geçti be artık 50 yaşında bir adamım aşkla evlilikle işim olmaz diyerek sözlerine devam eden Yılmaz’a bir muhabir, ‘yeniden evlenmez misiniz?’ diye soru yöneltince kahkahalar havada uçuştu. “Çok iyi söyledin. Zınk diye aklıma yattı. Hemen evleneyim” dedi. Hızını alamayan Cem Yılmaz, “Kemal’i de evlendireyim. Kemal de evlenmeyi düşünüyor” diyerek espri yaptı.

Kaynak: Emre Çevik - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Cem Yılmaz'dan evlilik açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete