Adriana Lima’nın da, Zarrab ile aynı uçakta yolculuk yaptığı öğrenildi!

Reza Zarrab'ın iki dadı ve iki korumasıyla birlikte yedi kişi ile çıktığı Miami yolcuğunda dünyaca ünlü bir mankenin de bulunduğu öğrenildi.
Reza Zarrab, 19 Mart günü THY uçağı ile İstanbul’dan Miami’ye gitti, uçaktan indikten hemen sonra da gözaltına alındı.
Zarrab ve eşi Ebru Gündeş’le aynı uçakta Miami’ye yolculuk eden, first class uçan çok ünlü bir kişi daha vardı; Türkiye’de bir reklam anlaşması imzalayan dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın da, Zarrab ve ailesinin hemen arkasındaki sırada yolculuk yaptığı ortaya çıktı.

Bu arada, Zarrab ailesinin de THY’nin İstanbul-Miami seferinde toplam 7 kişi yolculuk yaptıkları ortaya çıktı. Zarrab, eşi Ebru Gündeş, tek çocuklarının yanı sıra, kendilerine eşlik eden iki dadı ve iki de korumayla birlikte, toplamda 7 kişi oldukları ifade edildi.

PASAPORT KONTROL BANKASINDA NAZİKÇE, BAŞKA BİR YERE YÖNLENDİRİLDİLER

Edinilen bilgiye göre, Zarrab Miami uçağın merdivenlerinde, apronda değil, pasaport kontrol noktasında gözaltına alındı. Zarrab ve ailesi, uçaktan inen diğer yolcularla birlikte pasaport kontrol bankosuna geldiler. Zarrab, rutin uygulama gereği pasaportunu ABD’ye giriş yapabilmek için pasaport kontrol görevlisine verdi. Görevli, Zarrab’ın pasaportunu bilgisayardan okuttuktan sonra, yanındaki telefonla, içeride bekleyen polislere haber verdi.

Bir polis memuru pasaport bankosuna gelerek, nazikçe Zarrab’a içeriye geçmeleri gerektiğini söyledi. Zarrab ve beraberindeki ailesi topluca, o tek polis eşliğinde, havaalanının bir başka bölümüne alındılar. Burada da Zarrab’a hakları okunarak, gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: sozcu.com.tr / Zeynep Gürcanlı

    :

    :

    :

    :

    "Adriana Lima’nın da, Zarrab ile aynı uçakta yolculuk yaptığı öğrenildi!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete