Kadir Topbaş milletin parasıyla 1 milyon liralık hediye dağıttı!

İstanbul BŞB Başkanı AKP’li Topbaş, çılgın projelerini anlattığı toplantıda 309 meclis üyesine tablet hediye etti. Tabletlerin değeri yaklaşık 1 milyon TL...
Milletin parası, belediyecilere hediye için kullanıldı!.. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2015 yılı Faaliyet Raporu oylaması, geçtiğimiz cuma günü gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Kadir Topbaş, toplantıda “Ustalık dönemi vizyon projeleri”ni anlattı.



PİYASA DEĞERİ 3 BİN 500 TL

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, oturum sonrası Kadir Topbaş’ın meclis üyelerine hediye ettiği tabletlerin, piyasada 3 bin 500 liraya satılıyor.

Kadir Topbaş oturumda, Kabataş-Üsküdar arasında denizin altında yürüyüş tüneli yapacağını ve Sarıyer’deki Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nü kaldırıp 1 milyon 200 bin metrekarelik alanı park haline getireceğini söyledi. CHP grubu projeleri “Topbaş’tan masallar dinledik” sözleriyle eleştirdi. AKP’li Kadir Topbaş’ın ‘çılgın projelerini’ açıkladığı oturum akşam saatlerine kadar devam etti.

HEDİYE SONRASI YEMEK

Oturumun ardından AKP’li, CHP’li, MHP’li ve bağımsız toplam 309 meclis üyesine tanesi 3 bin 500 lira değerinde iPad Pro hediye edildi. Tabletler için yaklaşık 1 milyon lira harcandığı öğrenildi. İstanbullunun cebinden çıkan paralar ile alınan tabletlerin ücretinin ne şekilde karşılandığı açıklanmadı. Tabletlerini alan İBB’nin meclis üyeleri daha sonra Saraçhane’deki belediye binasında verilen yemeğe de katıldı.

Kaynak: Özlem Güvemli - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kadir Topbaş milletin parasıyla 1 milyon liralık hediye dağıttı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete