close
Günün Videosu

Adana'da yüzlerce kişi ceset izlemeye akın etti

Adana'da bir derede bulunan erkek cesedini görmek isteyen vatandaşlar akşam olmasına rağmen dereye akın ederek cesedi film izler gibi izlediler
Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesine bağlı Dağcı Mahallesi'nde meydana geldi. Dağcı Mahallesi'nde bulunan dere yatağına inen bir kişi, derede yüz üstü yatan bir erkek şahsın bulunduğunu gördü. Şahıs, hemen 155'i ve sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine cinayet ve olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Bu arada, cesedin çıkartılması için de Can-Kur'a haber verildi.

OLAYI DUYAN MAHALLELİ DEREYE AKIN ETTİ

Bu arada, olayı duyan Dağcı Mahallesi sakinleri dereye akın etti. Kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk bütün mahalleli dereye gelip cesedi görmek için birbiriyle yarıştı. Kısa sürede yüzlerce kişi araçlarıyla dereye geldi. Derede ceset olduğunu duyan vatandaşlar araçlarıyla dere yakınına gelince etraf otopark gibi oldu. Vatandaşlar cesedi adeta film izler gibi izledi. Bir süre sonra Can-Kur gelip cesedi çıkardı ancak vatandaşlar yine de uzaklaşmayıp cesedi daha yakından görmek istedi.

KADIN, CESEDİ 'GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA' İLE AİLESİNİ İZLETTİ

Bu arada bir kadın biraz daha ileri giderek cep telefonu ile cesedin dereden çıkartılması ve olay yeri inceleme ekiplerinin müdahale etmesini cep telefonuyla çekip 'Görüntülü konuşma' sistemiyle ailesine izlettiği görüldü. Kadın vatandaşların uyarısına rağmen çekime devam etti. Dağcı Mahallesi sakinleri polisin de uyarısına rağmen cesedi film izler gibi izlemeye devam etti. Polis cesedi dereden çıkardıktan sonra yaptığı aramada şahsın Murat Coşkun (36) olduğunu belirledi. Coşkun'un 5 gün önce kaybolduğu ancak ailesinin kayıp başvurusu yapmadığı tespit edildi. Coşkun'un uyuşturucu kullanmaktan 3 kaydının olduğu öğrenildi. Polis, Coşkun'un uyuşturucu kullandıktan sonra dereye düşmüş olabileceği üzerinde dururken derenin su seviyesinin diz boyunda olması cinayet şüphesi de doğuruyor. Coşkun'un kesin ölüm nedeni otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak. 

Kaynak: İHA

    :

    :

    :

    :

    "Adana'da yüzlerce kişi ceset izlemeye akın etti" hakkında Tweetler

    DİĞER KADIN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete