Yandaş medya fotoşopta yine tarih yazdı!

Yeni Şafak gazetesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Cibuti ziyareti sırasında ters açılan bir pankartın üzerine 'Bu coşkunun adı Erdoğan' yazdı.
Yeni Şafak gazetesi teknolojinin fotoşopta hangi aşamalara geldiğini yine gözler önüne serdi.

Gazete, Erdoğan'ın Cibuti ziyaretinde ters açılan bir pankartın üzerine 'Bu coşkunun adı Erdoğan' yazarak Cibuti halkı yerine Erdoğan'a 'sevgi' mesajları yolladı.

Gazetenin paylaştığı fotoğraf şöyle:



Erdoğan’ı karşılayan Cibutililerin, ellerine tutuşturulan pankartı ters tuttuğu anlaşılan fotoğrafın orjinali ise şöyle:



BU YANDAŞ MEDYANIN YAPTIĞI İLK FOTOŞOP DEĞİL...

Bakanlar Kurulu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk kez toplanmasını 20 Ocak 2015 nüshasında sürmanşetten yayımladığı haberle duyuran Milat gazetesi, toplantı fotoğrafını Erdoğan’ı Fotoşop ile 'devleştirerek' kullandı. Hükümete yakınlığıyla bilinen diğer bir gazete olan Star, Erdoğan’ın 24 Eylül 2014’te Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda dolmayan salonu Fotoşop yardımıyla dolu olarak göstermişti.

İşte Milat Gazetesi'nin fotoşop çalışması...



Star da Erdoğan için boş salonu doldurup, 'Yüzlerine haykırdı' manşetini atmıştı...



Salonun gerçekteki hali...





Sosyal medyada oldukça alay konusu olan bu 2 fotoşoptan sonra, Yeni Şafak'ın yaptığı bu fotoşop da eklenince, sosyal medyada 'biri bu adamlara fotoşop öğretsin' yorumlarına neden oldu.

    :

    :

    :

    :

    "Yandaş medya fotoşopta yine tarih yazdı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete