Şehit erin paylaşımı yürek dağladı

'Berkin'e üzüldüm, CHP'li; şehit polisimize üzüldüm AKP'li olmadım! Vicdanımı dinledim, insan oldum...'
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Akdizgin Karakolu'na dün gece saat 00:20 sıralarında düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden er Barış Aybek'in sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlardaki "barış" vurgusu dikkat çekti. 30 Ağustos'ta, "Ben dokunamıyorum.. Yazdıklarım dokunsun..!" yazan Aybek'in paylaşımları, okuyanlara oldukça dokunacak türden...

Türkiye'nin IŞİD ve PKK'ya yönelik operasyonlarının başlangıç noktası olarak kabul edilen Suruç katliamının ardından, "Bu dünyada insan olmaktan utanıyorum #suruçtakatliamvar" yazan Barış Aybek, Ramazan Bayramı'nda ise "Mazlumların zulüm gördüğü, çocukların öldürüldüğü bir bayram; ne kadar bayram ise o kadar kutlu olsun.... Gözyaşsız bir bayram ümidi ile" paylaşımını yaptı.



Neşet Ertaş, Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya hayranı olan Barış Aybek'in, terhis olmasına iki ay kalmıştı. "Benim bir gün Ahmet KAYA konserine gitme ihtimalimi çalan ülkesin sen Türkiye! #ahmetkaya57yasında" paylaşımında bulunan Aybek, 12 Eylül'ün yıl dönümünde ise "Bir sabah Eylül'ü de 12'den vurdular.! 1980'di. Anonsla duyurulan en hazin sonbahar.! O nedenle eylül'de kimimizi kan tutar.!!!" demişti.

Barış Aybek'in Twitter'da yaptığı paylaşımların bir kısmı şu şekilde:


    :

    :

    :

    :

    "Şehit erin paylaşımı yürek dağladı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete