Muş Valiliği'ndan o fotoğrafa soruşturma

Öldürülen bir PKK'lı kadının çıplak fotoğrafının internette yayılması üzerine Valilik açıklama yaptı.
Muş Valiliği, öldürülen bir kadın PKK'lıya ait çıplak fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Muş Valiliği, Varto ilçesinde güvenlik güçleri tarafından öldürülen kadının fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos 2015'te Varto ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen PKK mensubu kadına ait bazı görüntülerin, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandığının tespit edildiği belirtildi.

Çekilen görüntülerin, kamuoyu ve valilikçe kabul edilemeyecek şekilde olduğu vurgulanan açıklamada, "Bu görüntüleri çeken, yayınlayan ve sosyal medyaya servis eden kişi veya kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" ifadesine yer verildi.

Varto'da, 10 Ağustos'ta, eylem hazırlığındaki PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada bir terörist öldürülmüştü.

Valiliğin, kadın PKK'lıyı kimin neden soyduğuna dair açıklama yapmaması dikkat çekti.
  • ahmet
    namussuzlar ahmet - 18 Ağustos 2015 allah kahretsin bunu yapanları onursuz insanlar onurun ne olduğunu bilmiyorlar ki onurlu öldürsünler
  • mehmet
    HAYVANLIKTAN DAHA AŞAĞI KİŞİLER mehmet - 18 Ağustos 2015 Bu insanlığa sığmayacak ve Müslümanlığa yakışmayacak, namussuzluk içeren bir olay. Ya hapse at veya sık kafasına öldür. Fakat bu şekilde davrananlar imansızın ta kendileridir. İnsanlık duygusu içermeyen kişiler bunu yapabilirler. LANET OLSUN... kim olursa olsun hangi taraf olursa olsun İmandan ve insanlıktan uzak herkesin ALLAH belasını versin...!!!

:

:

:

:

"Muş Valiliği'ndan o fotoğrafa soruşturma" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete