Saray’ın imamı 'Ensar' organizasyonuna katılıp Kuran okuyacak!

Beştepe'deki Millet Camii'sinin imamı, Ensar Vakfı'nın organizasyonuna katılıp Kuran okuyacak.
Karaman’da en az 10 çocuğun cinsel istismara uğraması skandalı ile son bir aydır ismi gündemin zirvesine yerleşen Ensar Vakfı’na Ak Saray’dan “manevi destek” geldi. Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın camisinin imam hatibi Hafız Mehmet Bilir’in Ensar Vakfının Marmaris Şubesi’nde Kuran Ziyafeti vereceği duyuruldu.




Broşürleri de dağıtılan etkinlikte Ensar Vakfı’nın 2 Nisan günü Marmaris’teki Turban Otel’de “Kuran Ziyafeti” düzenleyeceği ve “Millet Camisi” imamı Hafız Mehmet Bilir’in programda Kuran ziyafeti vereceği açıklandı. Etkinlik açıklamasında ayrıca Bilir’in; eski Beykoz Riva Camisi’nin imamı olduğu, 2010 yılında Moskova’da, 2014 yılında ise Malezya’da düzenlenen Kuranı Kerim okuma yarışmasında dünya ikincisi olduğu vurgulandı.

MEB DE ORGANİZATÖR

Ensar Vakfı’nın “Ziyafet”ini düzenleyen kurumlar arasında Marmaris Müftülü’nün yanı sıra Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de olması dikkatlerden kaçmadı. Programa tüm öğrencilerle birlikte tüm halkın da davetli olduğu ifade edildi.

ERDOĞAN HAMLESİ

Kulislerde; Millet Camisi imamının Saray’dan habersiz böylesine bir etkinliğe katılmasının mümkün olamayacağı belirtilerek “Ak Saray Ensar Vakfı’na manevi destek veriyor” denildi.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Saray’ın imamı 'Ensar' organizasyonuna katılıp Kuran okuyacak!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete