İtalyan gazetesine konuşan Bilal Erdoğan: "Türkiye'de dikkatim dağılıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İtalyan Corriere della Sera gazetesine bir mülakat vererek, İtalya'ya "kaçtığı" söylentisi gibi birçok konudaki soruları yanıtladı. Meğer Bilal Erdoğan Türkiye'de dikkati dağılıyormuş.
Gazetenin, "Sizin İtalya'ya kaçtığınızı söyleyenler var. Ülkeniz saldırı altındayken burada olmak size garip gelmiyor mu?" sorusuna da

Bilal Erdoğan "Ruslarla yaşanan bu olayları planlamadım. Ülkemde kalmak istiyorum ama o kadar çok insani yardım işim var ki Türkiye'de olursam dikkatimi dağıtan çok fazla şey oluyor.

Ancak burada konsantre olabiliyorum, her ne kadar bütün bu suçlamalar bunu zorlaştırsa da... Bu sabah bir avukatla görüştüm çünkü gazetede, Floransa'da birinin beni kara para aklamakla suçladığını okudum."


Bilal Erdoğan, "Hem İtalyan hem de Türk korumalarınız mı var?" sorusunu da,

"Her ikisi de var çünkü İtalyanlardan talepte bulunduğumuzda, bize belli seviyede bir koruma sağladılar. Ancak bu noktada cumhurbaşkanlığı güvenlik servisi seviyeyi dengelemek istedi. Korumalar olmadan hiçbir yere gidemiyorum. 2007'de eğitimim için İtalya'ya ilk kez gelmeye başladığımdan beri bu ilk kez başıma geliyor."

    :

    :

    :

    :

    "İtalyan gazetesine konuşan Bilal Erdoğan: "Türkiye'de dikkatim dağılıyor"" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete