​Havuz medyasının yalanı böyle deşifre oldu

Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, CNN Türk canlı yayınında şehit cenazesinde gerçekleşen kurşunlu provakasyona tepki gösterdi.
AKP'li Cemil Çiçek'in Danıştay saldırısı sonrası şehit olan hakimlerin cenazesinde benzer bir teokiye maruz kaldığını hatırlatan Deniz Zeyrek, konuşlmasında özetle şunları söyledi:

Şimdi Kılıçdaroğlu'nun o konuşmasının sadece "PKK'lılar DHKPC'lileri ziyaret ettik" bölümünü alırsanız galeyan yaratabilirsiniz. Ama o konuşmada İslami kesimi de ziyaret ettik diyor.

MİRZABEYOĞLU'NA CHP'LİLER SAHİP ÇIKTI

"Söyleyeyim Salih Mirzabeyoğlu'na CHP'liler sahip çıktı. Bunlar faydalı şeyler değil. Cenaze töreni insanlar acı yaşıyorlar. Birlikte duracağımıza siyasi parti liderine kurşun atıyoruz. Bu mudur? Bu siyasetin Türkiyeye faydası olmaz. Tam tersine ülkedeki gerilimi derinleştirir. Terörün hedeflerin müsait ülke yaratır. Faturayı CHP'ye kesmek.. Terörle mücadele konusunda binlerce defa "destek veririz" diyen bir partiden söz ediyoruZ. Biraz dikkat. Gerilimi düşürecek adımlar atmak da fayda var"

KILIÇDAROĞLU'NUN ÇARPITILAN KONUŞMASINDAKİ O BÖLÜM

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle demişti:

"Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan insana da saygı duyarız. Kimin sorunu vardsa ilgileniriz ve hiç ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKPC'liye de gittik, kader mahkumlarına da gittik, kendini İslami kesimden tanımlayıp hapiste yatan sağlığı zorda olan insanlara da gittik. hiç bir ayrım yapmadık."

    :

    :

    :

    :

    "​Havuz medyasının yalanı böyle deşifre oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete