​Gökçek’ten iğrenç tweetler

Melih Gökçek, gaz fişeğiyle ölen oğlunun yıldönümü anmasında baygınlık geçiren Gülsüm Elvan'ı, acılarının tazelendiği günde hedef almaktan çekinmedi.
Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle başında vurularak öldürülen Berkin Elvan’ın bugün birinci yıl anması vardı. Okmeydanı Cemevi’nden hareket eden grup, Elvan ailesiyle birlikte Berkin’in mezarına yürüdü. Mezarın başına gelen anne Gülsüm Elvan, fenalaşarak hastanelik oldu.

“TAVIRLARINI TASVİP ETMİYORUM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, tarifsiz acılar yaşayan anne Elvan’ı hedef alan tweetler attı. Çıkış noktasıysa yine Berkin Elvan’ın defni sırasında mezarına annesinin bıraktığı bilyelerdi. Fotoğraflarla desteklediği yazısında Melih Gökçek, bilyeleri kırmızı daire içine almayı da ihmal etmedi. İşte Gökçek’in attığı  tweetler:

“Berkin ölmüş ve ailesi inanılmaz acıya gark olmuştur. Ailesine başsağlığı diliyorum. Ancak ailenin ölüm sonrası tavırlarını tasvip etmiyorum. Annesinin Berkin’in mezarına bilye koyması ise manidardır. Yani çocuğunun yaptığı yanlışı tasvip eder gibidir..”
  • SiuBa
    Mallık Ve Yeni Çığır SiuBa - 8 Mart 2015 Başkan mallık da ve vicdansızlık da yeni bir çığır açtın. Gerçi Ankara da yaşayan bir birey olarak senin ne kadar vicdansız olduğunu bu ülkede en iyi bilenlerdenim...

:

:

:

:

"​Gökçek’ten iğrenç tweetler" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ