Fırat’tan HDP seçmenine çok kritik uyarı

Mersin, Antalya, Hatay ve Adana’da on binler sokaklara çıkarak HDP’nin seçim zaferini kutladı.
HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat  Akdeniz ilçesine bağlı Şevket Sümer Mahallesi Barış Parkı Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlara hitap etti. Fırat şunları söyledi:

ŞİMDİ YEPYENİ BİR YOL VAR

“Sizin fikriniz bizim fikrimiz, sizin kulağınız bizim kulağımız. Dolayısı ile biz mecliste isek hepimiz meclisteyiz.  Zafer kolay elde edilen bir şey  değildir.  Şehitler vererek, gaziler vererek ve mücadele ederek ancak zafere ulaşabildik.  Bu halk fazlası ile şehit verdiği, fazlası ile işkence gördü ama  bu baskılar karşısında geri adım atmadı.

Şimdi yepyeni bir yol var önümüzde bu yol siyaset yolu, bu yol kolay bir yol değil bu yolda yürüye bilmek için kendimizi hazırlamamız lazım.

BU YÜZDEN BİZ DİKKATLE İZLENİYORUZ

Artık biz bir Türkiye partisiyiz bütün Türkiye’nin gözü üstümüzde artık bu şartlara göre hareket etmek zorundayız. Aldığımız sonuç yüzde yüz bize verilmiş olan oylar değildir. Bir kısmı bizi tecrübe etmek isteyen ama gönlü bize evrilen yurttaşlar tarafından bize verildi. Bu yüzden biz dikkatle izleniyoruz.

Onun için bundan sonraki hareketlerimizde çok daha dikkatli olmak zorundayız.  HDP barajı yıkması ile iktidar yürüyüşüne başladı. İktidara yürüyen bir partinin üyeleri olarak atılacak her adımın ne anlama geldiğini hesaplanmak zorundayız’

    :

    :

    :

    :

    "Fırat’tan HDP seçmenine çok kritik uyarı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete