Erdoğan'dan Ak Saray'a transferini istedi

Aydın İl Müftülüğü’nde “Murakıp” olarak görev yapan ilahiyatçı S.A., Erdoğan'a mektup yazarak Ak Saray'a transferini istedi.
Diyanet'te “Murakıp” olarak görev yapan ilahiyatçı S. A., Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazdı ve ‘’Paralelcileri temizledim’’ diyerek, Saray’a transfer edilmesini istedi. Cumhurbaşkanlığı mektubu, “gereği için” Diyanet’e yönlendirdi.

S.A., “Sayın Cumhurbaşkanım” diye başladığı mektubunda, “Görevli olduğum İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan paralel yapıyla ilişkisi bulunan 26 din görevlisi hakkında Valiliğimiz olurlarına istinaden, inceleme ve soruşturma tarafımca yapılmıştır. Bu görevlilerden bir kaçına ihraç, diğerlerine de değişik cezalarla birlikte il içi ya da il dışı yer değişikliği yapıldı” dedi.

DİYANET DE ‘’OLUR’’

Tehditler aldığını da ileri süren S.A., “Huzurlu bir ortamda görev yapmak istediğini aktararak, “Bu asla görevden kaçma olarak algılanmamalıdır. Gücüm nispetinde ben bu yapıyla sonuna kadar her zaman ve zeminde mücadeleye devam edeceğim” diye yazdı.

Sayın Cumhurbaşkanım; bu noktada sizlerden isteğim, yardım ve uygun görüşlerinizle mümkünse uhdenizde görev yapmaktır. Bu benim için bir şeref olacaktır” diyen S.A., bunun mümkün olmaması durumunda Erdoğan’dan, Diyanet’e transfer edilmesini istedi. S.A., “Henüz bir gelişme olmadı” dedi ve ardından da “Ama ben talebimden zaten vazgeçtim” diye konuştu.

Kaynak: Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'dan Ak Saray'a transferini istedi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete