Günün Videosu

Durdurulan MİT tırları ile ilgili şok edici belgeler ortaya çıktı!

Suriye'de İslamcılara mühimmat taşıyan MİT tırlarına ilişkin, bir grup hacker Genelkurmay soruşturması belgelerini yayınladı.
Geçtiğimiz yıl Adana’da durdurulan ve MİT’e ait olduğu iddia edilen tırlar ile ilgili medyada çok şey söylenmişti. Tırları durduran Cumhuriyet savcısı Aziz Takçı görevden alınmış, bu tırları durduranların casusluk faaliyeti yaptığı, ‘tırların içinde insani yardım ve battaniye olduğu, ve Suriye’li Türkmenlere taşındığı’ iddia edilmişti.

Sol haber'de yayınlanan habere göre akşam saatlerinde, bir hacker grubu twitter hesabından bu tırlarla ilgili şok edici belgeler yayınladı. Bir AKP’li Bakan’ın Danışmanını hackleyerek ele geçirdiğini iddia ettiği belgeleri yayınlayan hacker (www.twitter.com/LazepeM) şok edici bilgi ve belgeleri paylaştı.

Akşam saatlerinde paylaştığı 60 kadar belgenin her biri, kan dondurdu.

TIRLAR EL-KAİDE’YE GİDİYORMUŞ

Hacklenen belgelerde, Jandarma komutanlığının fezlekesi dikkat çekiyor. Fezlekede ‘tırların El-Kaide’ye gittiği’ vurgulanıyor.

TIRLARDA BATTANİYE DEĞİL MÜHİMMAT OLDUĞU BELGELENDİ!

Paylaşılan belgelerde, çok sayıda askerin ve hatta ‘Yarbay’ düzeyinde üst düzey rütbelilerin tanıklığında gerçekleşen aramalarda, TIR’ların içinde roket başlığı olduğunun tespit edildiği ortaya çıktı.

HÜSEYİN AVNİ COŞ’TAN BÜYÜK İTİRAF

Belgeler şok edici bilgilerle dolu. Belgelere göre, Hüseyin Avni Coş olay yerine gelip, ‘tırların Başbakan’ın talimatıyla gittiğini, ölüm pahasına bu tırlara müdahale ettirmeyeceğini’ söylüyor.

GENELKURMAY ‘CASUSLUK DEĞİL’ DEMİŞ!

Durdurulan tırlarla ilgili, MİT’in casusluk demesi üzerine soruşturma başlatan Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığının soruşturma sonucu bu operasyonun ‘casusluk olmadığı’ kanısına vardığı, hatta ‘bu soruşturmayı Cumhuriyet savcılığı yürütmemeli, bu askeri bir soruşturmadır’ dediği, yayınlanan belgelerde oraya çıktı. Bu belge ile, ‘Genelkurmay Başkanlığı’ casusluk iddiasını yalanlamış oldu.

MİT'Çİ: 'KAZMA KÜREKLE MÜHİMMAT ARIYORSUNUZ PATLAYACAK'

Belgelerde, MİT personelinin tırlarda arama yapan askerlere yönelik tepkisi dikkatleri çekti. İddia edilen ifadeye göre MİT personeli askerlere; 'Ulan armutlara bak, kazma kürekle mühimmat arıyorlar, bilen biri arasın, tırlar bomba dolu patlayacak' diyor.

AHMET TÜRK’E SUİKAST PLANI

Belgelerde, TIR’lardan bir tanesinin bomba yüklü olduğu ve Ahmet Türk’ün katılacağı BDP mitinginde patlatılacağı iddia edildi. Kan donduran iddia, sosyal medyada paylaşılan belgelerde yer alıyor.

Bunun ardından tutanakları yayınlayan tüm internet sitelerine erişimin engellenmesi için mahkeme kararı alındı.

İŞTE O BELGELER;





 
Evet bu belgeleri göremiyorsunuz çünkü Hükümet Bu tutanakları yayınlayan internet sitelerine erişimin engellenmesi için mahkeme kararı aldı. 

Çünkü bu belgeler kesinlikle görmemeniz gereken(!) tutanaklar. Çünkü belgeler "Devlet Sırrı".

Yani Hükümet, daha önce de bize yaptığı gibi "BU HABERİ SİTENİZDEN KALDIRIN" diyor. Şu an itibariyle alınan engelleme kararı ile sitelerde içeriğin kaldırılıp kaldırılmadığına bakılıyor. Söz konusu içerik kaldırılmamışsa engelleme kararı yürürlüğe girecek. 

KARSIGAZETE.COM



RTÜK'ten “Mit Tırları“ ile ilgili 'yasak' açıklaması okumak için tıklayınız



    :

    :

    :

    :

    "Durdurulan MİT tırları ile ilgili şok edici belgeler ortaya çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete