Davutoğlu’ndan seçim rüşveti

Başbakan Davutoğlu, AKP Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'nda borçlu belediyelere vaatlerde bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı’nda borçlu belediyelere ‘erteleme’ müjdesi verdiİşte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamalarından satırbaşları:

BELEDİYELERİN BORCU ERTELENİYOR

Bakanlar kurulu kararıyla kapanan belediyelerin borçları 1 yıl süreyle ertelenmiştir. Borcu yavaş yavaş ödeyeceksiniz, hizmeti hızlı hızlı yapacaksınız.

Bazı CHP’li büyükşehir belediyeleri ilçelere AK Partili olduğu için hizmet verilmiyor. Bunu İzmir’de gördük. Mardin’de de böyle.

Biz belediyeler arasında hizmet ayrımı yapmadık.Onlar ne kadar partizanca davranırsa davransın biz hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız.

“BELEDİYELERİN GELİRLERİ ARTACAK”

Buradan söylüyorum: Eğer büyükşehir belediyeleri başka partili diye ilçeye hizmet götürmüyorsa o hizmet merkezden yapılır. Faturası da büyükşehir’e kesilir.

Özel bir çalışma yaptırıyoruz. Bundan sonra belediyelerin öz gelirleri artacak.

Suriyeli kardeşlerimiz bizlere Allah’ın emanetidir. Bu misafirlerimizi ağırlayan belediyelerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kilis’teki Suriyeli nüfusu şehrin nüfusunu geçmiş ve hala onları bağrına basıyorsa bu milletin alicenaplığını gösterir.

ÜÇ İLE 60 MİLYON TL YARDIM

Hatay, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa’ya 60 milyon TL gitti. İlçelere de dağıtılarak bu yük hafifletilecek.

Bugün yine İç güvenlik reform paketi konuşulacak. İnşallah Meclis’e yakışmayan hareketler görmeyiz. 6-7 Ekim olaylarında nasıl bir vandalizm uygulandı? Şehirlerimiz yakıp ykılırken hükümetimize meydan okuyan CHP ve MHP biz bu tehditleri ortadan kaldırıyoruz.

    :

    :

    :

    :

    " Davutoğlu’ndan seçim rüşveti" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ