CHP'li İnce'den kamu görevlilerine tarihi uyarı

İnce'den kamu görevlilerine tarihi uyarı: Kanunsuz emirleri yerine getirmeyin! 'Aldatıldım' demek, sizi kurtarmaz!
KARŞI GAZETE | ANKARA

'ALDATILDIM' DEMEK, SİZİ KURTARMAZ!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kamu görevlileri için çok önemli bir uyarı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamaları değiştirdiğini ve terör olaylarına müdahale konusunda 'çark' ettiğini öne süren İnce, "Cumhurbaşkanı çark ederek kamu görevlilerini suçlamaya başladı, kamu görevlilerini sattı. Tüm kamu görevlilerine sesleniyorum, verilen kanunsuz emirleri yerine getirmeyin!" diye seslendi. 

İşte İnce'nin başta valiler olmak üzere, özellikle terörle mücadelede görevli olan kamu görevlilerine sosyal medyadan yaptığı hayati uyarılar:

"CUMHURBAŞKANI ÇARK ETTİ,  KAMU GÖREVLİLERİNİ SATTI!"

@vekilince: 1- "Çözüm Sürecinde valilerimiz KENDİLERİNE VERDİĞİMİZ TALİMATLAR GEREĞİ ciddi manada terör örgütlerine karşı operasyonlara girmiyorlardı"

@vekilince: 2- 17 Eylül'de TRT'de bu sözleri söyleyen Cumhurbaşkanı dün muhtarlar toplantısında çark etti.

@vekilince: 3- "Kamu görevlilerinin gelişmeleri eksik veya yanlış değerlendirmesinin, bu konuda zafiyete yol açtığı anlaşılıyor." sözlerini kullandı.

@vekilince: 4- Cumhurbaşkanı çark ederek kamu görevlilerini suçlamaya başladı, kamu görevlilerini sattı.

@vekilince: 5- Madem kamu görevlileri gelişmeleri eksik veya yanlış değerlendirdiler, zafiyet oluştu, hakkında soruşturma açılan kamu görevlisi var mı?

"KANUNSUZ EMİRLERİ YERİNE GETİRMEYİN"

@vekilince: 6- Tüm kamu görevlilerine sesleniyorum, verilen kanunsuz emirleri yerine getirmeyin!

@vekilince: 7- Valilere verdiğimiz talimat gereği terör örgütüne operasyon yapılmadı diyenler gün gelir çark eder kamu görevlilerini suçlar!

@vekilince: 8- Kardeşim dediklerini satanlar, yolda bırakanlar kamu görevlilerini hayli hayli yolda bırakır, sorumluluğu onların üzerine yıkmaya çalışır

"ALDATILDIM" DEMEK, SİZİ KURTARMAZ!

@vekilince: 9- Daha önce aldatıldım diyenler şimdi sorumluluğu kamu görevlilerinin üzerine yıkarak sorumluluktan kurtulamaz.Aldatıldım sözü de kurtarmaz

@vekilince: 10- Seçime 1 ay var, kamu görevlilerini bir kez daha uyarıyorum, kanunsuz emirleri yerine getirmeyin, suça ortak olmayın.

KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li İnce'den kamu görevlilerine tarihi uyarı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete