Ahmet Hakan'a saldıranlar: Vatan haini miyiz?

Ahmet Hakan'a saldıran kişilerden biri, fotoğrafının çekildiği sırada gazetecilere hakaret ederek "Ne çekiyorsunuz, vatan haini miyiz" dedi.
Ahmet Hakan'a saldıranlar Asayiş Şube Müdürlüğü'nden alınarak Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

"NE ÇEKİYORSUNUZ, VATAN HAİNİ MİYİZ"

Bir şüpheli, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Ne çekiyorsunuz L.., vatan haini miyiz? Çekmeyin L.. K...eler." diye hakaret etti.

Saldırganlar ilk ifadesinde "trafik tartışması" derken, şüpheliler Organize Suçlara sevk edildi. Bu arada, Hakan'ın vücudunun bazı bölgelerinde hafif kırıklar oluştuğu bildirildi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Ahmet Hakan'a saldırının şüphelileri Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman olduğu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturma sırasında saldırının ardından şüpheliler gece saat 03.30 sıralarında gözaltına alınarak Gasp Büro Amirliğine getirilmişti. Gözaltına alınan şüphelilerden Uğur  Adıyaman’ın tehdit ve uyuşturucu bulundurmak, Kamuran Ergin’in ise uyuşturucu bulundurmak, yarama ve silahlı yağma suçlarından polise geliş kayıtları olduğu öğrenildi. Diğer şüpheliler Ahmet Şengüler ile Fuat Elmas’ın ise polise geliş kaydı bulunmadığı tespit edildi. Şüphelilerin olayda kullandığı otomobilin ise Fatih’te bir turizm şirketine ait olduğu, şirketinin sahibinin ise şüphelilerden Uğur Adıyaman'ın ağabeyi olduğu tespit edildi.

OLAYIN NASIL OLDUGU ORTAYA ÇIKTI: TRAFİK KAZASI SÜSÜ

Polis soruşturması sırasında saldırının nasıl gerçekleştiği de netlik kazandı. Şüphelilerin, mağdurların ve görgü tanıklarının ifadelerine göre program çıkışında Nişantaşı’ndaki evinin önüne gelen Ahmet Hakan, şoförü ve emekli polis olan özel koruması araçlarını yol kenarına park ettikleri sırada, arkadan gelen bir araç hafifçe çarptı. Bu çarpma üzerine Ahmet Hakan, şoförü ve koruması ile diğer araçta bulunan 4 kişi aşağı indi. Şüpheliler hiç bir şey söylemeden Ahmet Hakan’a ve onlara engel olmak isteyen şoförüne saldırdı. 15-20 saniye süren kavganın ardından şüpheliler araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

"O DA BİZE SALDIRDI"

Emniyetteki işlemlerinin ardından 4 zanlı adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının bu sırada sorduğu, "Neden saldırdnız" şeklindeki soruya zanlılardan biri, "O da bize saldırdı" cevabını verdi.

"ARAMIZDA İTİŞ KAKIŞ OLDU"

Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin olayın trafik yüzünden çıkan tartışmanın ardından yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin “Aramızda biraz itişme kakışma oldu” diye olayı anlattıkları öğrenildi. Şüphelilerin olayın 5 görgü tanığı tarafından Gasp Büro Amirliğinde teşhislerinin yapıldığı belirtildi.

GÖRÜNTÜLERE 'TESADÜF' DEDİLER

Öte yandan polis ekiplerinin şüphelilere olayın meydana geldiği gece Doğan Medya Center binası önünde ortaya çıkan otomobil içindeki görüntülerini sordu. Şüphelilerin olay gecesi o bölgeye bir arkadaşlarını almaya gittiklerini orda o saatte bulunmalarının tamamen “tesadüf” olduğunu söyledikleri öğrenildi.



"O BİZE SALDIRDI"

Şüphelilerden bir diğeri ise, "Neden Ahmet Hakan'a saldırdınız?" şeklindeki soruya, "O bize saldırdı" diye cevap verdi.
 


    :

    :

    :

    :

    "Ahmet Hakan'a saldıranlar: Vatan haini miyiz?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete