Melih Gökçek'ten korkunç kaza sonrası açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 12 kişinin hayatını kaybettiği kaza hakkında açıklama yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasından dolayı derin bir üzüntü duyduklarını belirterek, “Şu anda kazaya karışan otobüs emniyet otoparkına çekilmiş olup, araç içi ve araç dışı kamera görüntüleri resmi bilirkişiler ve savcılık tarafından detaylı olarak incelenmektedir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bugün Ankara’da bir EGO otobüsünün neden olduğu kazada 12 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

Bugün öğleden sonra Dikimevi’nde körüklü bir otobüsün neden olduğu müessif bir kaza neticesinde 12 vatandaşın hayatını kaybederken, 7 vatandaşın da yaralandığını belirtti.

Olayın oluş nedeni ile ilgili savcılık, bilirkişiler ve EGO yetkililerinin araştırmalara devam ettiğini belirten Gökçek, “Olay bizi derin üzüntüye sokmuştur. Vefat eden hemşerilerimize Cenab-ı Hak’dan rahmet diliyoruz. Ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralı kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Tekrar ifade etmek istiyoruz ki üzüntümüz çok büyüktür. Şu anda kazaya karışan otobüs emniyet otoparkına çekilmiş olup, araç içi ve araç dışı kamera görüntüleri resmi bilirkişiler ve savcılık tarafından detaylı olarak incelenmektedir. Olayı yakinen takip etmeye devam ediyoruz. 8 yıllık tecrübeli bir şoförün böyle bir kaza yapmasının nedeni bilirkişilerin yaptığı inceleme neticesinde ortaya çıkacaktır” dedi.
 

    :

    :

    :

    :

    "Melih Gökçek'ten korkunç kaza sonrası açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete