Ethem Sancak, Ahmet Hakan'ı aradı, 'tetikçi'retweet'ledi

Sancak saldırıya uğrayan Hakan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Star Medya Grubu’nun sahibi Ethem Sancak evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Sancak'ın sahibi olduğu Star gazetesinin yazarı olan ve Hakan için "İstesek sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun" ifadesini kullanan Cem Küçük de Hakan ile Sancak'ın telefonun görüşmesini haberleştiren Star'ın ilgili yayınını Twitter'dan retweet'ledi.

Ahmet Hakan, Star Medya Grubu'nu kendisini ve Doğan Medya Grubu'nu hedef alan yayınları nedeniyle köşesinden eleştiriyordu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Star yazarı Küçük, Ahmet Hakan için "PKK'lı", "hırsız," "İstesek sinek gibi ezeriz" ifadelerini köşesinde kullanırken grup bünyesinde çıkan Güneş gazetesi, Doğan Medya Grubu'na 7 Haziran'da yapılan saldırıdan sonra "teröristlere yardım ve yataklık yaptığı" iddiasıyla "Aydın Doğan'ı ihbar ediyoruz" içerikli manşetle çıkmıştı. Güneş gazetesi, 10 Eylül'de de "Al sana belge" başlığıyla Doğan Grubu'nu "teröre destek vermek"le suçlamış, gazetede dile getirilen iddialar hakkında "terör propagandası" yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

    :

    :

    :

    :

    "Ethem Sancak, Ahmet Hakan'ı aradı, 'tetikçi'retweet'ledi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete