Bilal Erdoğan'ın doktora danışmanı: Devam şartı yok!

Doktora danışmanı Erik Jones Bilal Erdoğan'ın doktora için İtalya'da bulunmasına gerek olmadığını söyledi. Jones, öğrencilerin yeterlilik sınavını verdikten sonra ikamet veya derse katılma zorunluluğu olmadığını söyledi.
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın doktora hocası profesör Erik Jones, öğrencilerinin İtalya’da bulunması şartı olmadığını söyledi.

SAIS’in Avrupa Çalışmaları Bölümü Direktörü Erik Jones ile iletişime geçti. Daha önce Bilal Erdoğan’ın hocası olduğunu doğrulayan Jones, doktora programının detaylarını bir e-posta ile iletti.

Profesör Jones e-postada SAIS’in her yıl 8 doktora öğrencisi kabul ettiğini belirttikten sonra bu kişilerin ilk yıl ABD’nin başkenti Washington’da derslere katılmasının mecburi olduğunu söyledi.

DERS ALMA ŞARTI YOK

Öğrencilerin yeterlilik sınavını geçtikten sonra programı tamamlamak için 9 yılı olduğunu belirten Jones, “Bu süreçte öğrencilerin ders alma şartı bulunmuyor. Bu nedenle herhangi bir kampüse devam etmeleri şartı koşulmuyor” dedi. Jones mesajına şu sözlerle devam etti: “Benim kendi doktora öğrencilerim Avrupa ve Kuzey Amerika’nın dört bir köşesinde yaşıyor. Aslında Çin’de ya da dünyanın başka bir yerinde olmaları da fark etmez. Ben öğrencDevam ilerimle e-posta, Skype ya da seyahat programlarımız uyuştuğunda yüz yüze görüşüyorum” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet / İlhan Tanır

    :

    :

    :

    :

    "Bilal Erdoğan'ın doktora danışmanı: Devam şartı yok!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete