​Anketlere baktı operasyonları buzdolabına koydu!..

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan ülkenin yangın yerine dönmesinin altındaki asıl nedeni yazdı.
İşte Takan'nın o yazısı;

Kendisine oy verenlerin desteğini kaybetmemek için, Türkiye'yi 17/25 Aralık'tan 7 Haziran'a kadar "üst akıl komplosu" taktiğiyle yöneten Saray ve AKP'si, 7 Haziran'dan sonra ise, "kaos/kriz" taktiğine yöneldi. 7 Haziran'da sandıktan başkanlık düzeni çıkmayınca 400 vekili alamayan Erdoğan ülkeyi yangın yerine çevirdi.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen güvenlik güçlerimiz dimdik ayakta. Ülke için her türlü fedakârlığı yapıyor. Şehit sayısı her gün artıyor. Bir anda tüm ülke Türk bayraklarına sarılı şehit cenazeleriyle karşı karşıya kaldı.

Vee! Şimdi sıkı durun.. Saltanatı için anketlerle yatıp anketlerle kalkan ve her türlü kumara zar atan Erdoğan buzdolabının kapağını yeniden araladı.

Milliyetçi hamasetle operasyonlardan oy devşirmeye çalışan saray, milletin iki yüzlülüğü fark ettiğini anlayıp anketlerde AKP'nin daha da gerilediğini gördü. Emri altındaki Valilere talimat vererek teröristlerin Varto, Silvan, Şemdinli, Hizan, Lice, Cizre, Nusaybin, Kızıltepe, Midyat kırsalı, Beytüşşebap kırsalı, Silopi'de inlerine giren güvenlik güçleri-askerimizi geri çektirdi. Bunu PKK'ya yönelik operasyonların bölgede Kürt oylarının HDP'ye kayması, gelen şehit haberlerinin de batıda seçmenin MHP ve CHP'ye kaymasından ötürü yaptı. Son anketlerde yine aradığını bulamadı Erdoğan.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    :

    :

    :

    :

    "​Anketlere baktı operasyonları buzdolabına koydu!.." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete