Günün Videosu

AKP'nin polis teşkilatında yaptığı torpil ve fişlemenin belgeleri ortaya çıktı

AKP Hükümetinin son zamanlarda yaptığı polis alımlarıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Bir hack grubu olan 'Sosyalist Gençler' iddiaya göre Bir Emniyet Müdürü'nün bilgisayarına girdi ve AKP'nin polis teşkilatı içinde yaptığı yolsuzklukları ortaya çıkardı.
AKP iktidarı zamanında Polis Teşkilatı'nın Hükümetin kontrolü altına girdiği görülmektedir. Sık sık ortaya atılan 'Hükümet Polis Teşkilatı'na kendi adamlarını yerleştiriyor' iddialarıda her geçen gün polis tasfiyeleriyle daha da güçlenmiştir.

Ancak, Twitter'da @LazepeM adlı isimli hesaptan yapılan açıklama ve yayınlanan belgeler Hükümetin nasıl AKPOLİS teşkilatı kurduğunu, Polis Teşkilatının 2500 kişilik personel alımı için yapılan torpil ve fişlemeleri ortaya çıkardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz Eylül ayında 'Fakülte ve Yüksek Okullar (FYO) Şubesi, Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanlarında personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara, İstanbul ve İzmir'de bulunan devlet üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencileri bünyesine alacağına dair duyuruda yapacağı torpil ortaya çıktı.

Torpil listesinde en dikkat çeken referans ise İşçişleri Bakanlığı Bakan danışmanı ve Mülkiye Müfettişi Abdullah Erin. Abdullah Erin’in birçok aday için referans olarak eklendiği görülüyor. Erin bazı adayların ilk, bazılarının ise ikinci referansı olarak yer alıyor.

Sosyal medyada 'Sosyalist Gençler' olarak kendini tanıtan grubun ele geçirdiği belgelerde, torpil fişlemeleri, fişleme listeleri, tahkikat sonuçları var.

İşte o belgelerden örnekler...

























    :

    :

    :

    :

    "AKP'nin polis teşkilatında yaptığı torpil ve fişlemenin belgeleri ortaya çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete