close

​AKP Savcıyı tehdit mi ettirdi?

Twitter fenomeni @fuatavni bu gece "korkunç" denilebilecek bazı paylaşımlarda bulundu.
Söyledikleri bugüne dek hep duğru çıkan kimliği belirsiz twitter hesabı, paralel yapıya yönelik olarak KPSS operasyonu başlatan savcı Yücel Erkman'ın Hükümete yakın güçler tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

@fuatavni'nin iddiasına göre soruşturmayı yürüten savcının eşi bir süre önce kocası tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle polise ifade vermiş ve bu bilgi de KPSS soruşturmasının düğmesine bir an evvel basılmasını isteyen AKP yandaşı KÇG adlı grubun eline geçmişti.

Savcı Erkman'ın söz konusu operasyonu baskı yüzünden aceleyle başlattığını ileri süren @fuatavni tweetlerini çoğu kez yaptığı gibi "kaybedenlerdensiniz" ifadesiyle tamamladı.

İŞTE O KRİTİK İDDİALARI İÇEREN PAYLAŞIMLAR

3.Operasyonu yapmamakta direndiğini düşündükleri Savcının önüne, karısının kendisine şiddet uyguladığı için karakolda verdiği ifade konuldu.

4. KÇG, Savcı Yücel’i, karısının karakolda verdiği ifadeyi HSYK’ya ve basına vermekle tehdit etti.

5. Savcı, “Eğer bununla da ikna olmadıysan, Adliye’de yaşadığın yasak aşkı da deşifre ederiz” tehdidiyle KÇG tarafından köşeye sıkıştırıldı.

9. Yaptığı hukuksuzluklardan yargılanmaktan korkan ve KÇG’nin tehdit ve şantajları karşında çaresiz kalan Savcı Yücel operasyona EVET dedi.

16. Adalet önünde hesap vermekten kurtulamayacak, kurduğunuz kumpasların bedelini ödeyeceksiniz. Kaybedenlerdensiniz.



    :

    :

    :

    :

    "​AKP Savcıyı tehdit mi ettirdi?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete