Günün Videosu

AKP, Ensar Vakfı'na bağlı isimlerle propagandaya devam ediyor

AKP, Karaman davasıyla "akladığı" Ensar Vakfı'na bağlı isimleri kullanmaya devam ediyor.
Karaman'da Ensar Vakfı'na bağlı tarikat evlerinde yaşanan cinsel saldırılar, haftalardır Türkiye'nin gündeminde. Karaman davasında Ensar'ı aklamak için yoğun çaba sarf eden AKP ise Ensar Vakfı bağlantılı kişileri propaganda malzemesi olarak kullanmayı sürdürüyor. 

27 Nisan'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde "Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında 'Dört Halife' alt başlığı altında 6 ilde gerçekleştirilecek sohbetlerde kamuoyunun yakından tanıdığı uzman isimler KYK’lı gençlerle buluşacak" ifadeleri yer alıyor. Etkinliğin "tanınmış" diye duyurulan konuşmacıları Senai Demirci ve Mehmet Paksu'nun, Ensar Vakfı ile olan ilişkileri göze çarpıyor.

Senai Demirci ve Mehmet Paksu daha önce Ensar Vakfı'nın düzenlemiş olduğu "namaz bilinci" seminerlerinde konuşmacı olan isimler. 

ENSAR SPONSORLU 'KUTLU DOĞUM' ETKİNLİĞİ

Yine Ömer Döngeloğlu da çeşitli etkinliklerde Ensar Vakfı ile boy göstermeye devam ediyor. Necmettin Nursaçan ise üniversite öğrencileriyle buluşmadan önce 30 Nisan'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katılacağı, düzenleyicileri arasında Ensar Vakfı'nın yer aldığı, İstanbul'da gerçekleşecek "Kutlu Doğum" etkinliğinde yerini alacak. 

Ayrıca Ömer Döngeloğlu ve Necmettin Nursaçan'ın kanal 7 de programları yer alıyor.

Kaynak: haber.sol.org

    :

    :

    :

    :

    "AKP, Ensar Vakfı'na bağlı isimlerle propagandaya devam ediyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete