AKP binasında SEKS skandalı iddiası

Bizimkocaeli.com yazarlarından Güngör Arslan AKP Gebze İlçe binasında gençlik kolları yöneticisi bir gencin parti binasına getirdiği bir kadınla fuhuş yaptığını iddia etti.
AKP gebze ilçe binası bu günlerde bir seks skandalı ile çalkalanıyor. Bizimkocaeli.com yazarlarından Güngör Arslan'ın iddiasına göre, AKP’nin adeta oy deposu ve kalesi olan Gebze’de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce parti binasında bir seks skandalı yaşandı.
 
PARTİYE KADIN GETİRDİ

İddiaya göre; partinin ilçe binasının anahtarını bir şekilde ele geçiren genç, kimsenin olmadığı bir gün kız arkadaşını partiye getirdi. Toplantı odasına geçen partili genç ve kız arkadaşı burada seks yaptı. Yakalanma korkusu dahi taşımayan partili genç, sadece bunu yapmakla kalmadı.



İŞTE O FOTOĞRAF

AKP Gebze İlçe binasında yaşandığı iddia edilen seks skandalı işte bu fotoğrafla ortaya çıktı. İddiaya göre; partili genç yönetici, kadınla beraber  olduktan sonra, kadını toplantı odasındaki masaya oturtarak fotoğraflarını çekti. Gencin, bu fotoğrafı çevresindekilere de gösterdiği konuşuluyor.

FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Beraber olduğu kadının videosunu, toplantı odasındaki masanın üzerinde fotoğraflarını çeken ve bu görüntüleri zaman zaman çevresindekilere izleten gencin, daha önce de bu kız arkadaşıyla partiye geldiği iddia ediliyor. Hatta bir ara partinin çaycısının da bu genci uygunsuz şekilde yakaladığı öne sürülüyor. Şimdi merak edilen Gebze’de neredeyse bir aydan fazladır konuşulan, dilden dile dolaşan bu iddiayla ilgili AKP’lilerin ne diyeceği ve ne yapacağı.



AKP'nin Gebze merkezdeki ilçe binasında yaşandığı iddia edilen seks skandalı bir aydan fazladır ilçede konuşuluyor. Herkes olayın ardından AKP'lilerin ne yaptığını merak ediyor.


Kaynak: bizimkocaeli.com / Güngör Arslan

    :

    :

    :

    :

    "AKP binasında SEKS skandalı iddiası" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete