Meteoroloji'den bir müjde, 2 uyarı var!

Karlı ve soğuk geçen günlerin ardından güneş pazar günü yüzünü gösterdi.
Karlı ve soğuk geçen günlerin ardından güneş pazar günü yüzünü gösterdi. İç ve batı kesimlerde hava sıcaklığı yükselirken doğuda buzlanma ve don uyarısı yapıldı.
Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 6 ila 10 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Sivas, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa, öğle saatlerinde Bolu, Karabük ve Kastamonu hafif kar yağışlı, Bartın ve Sinop ile gece Edirne, Kırklareli, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya'nın kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere ülkemizin büyük bölümünde buzlanma ve don olayı ile iç ve batı bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ÇIĞ UYARISI

Meteoroloji, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı da vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

KUVVETLİ RÜZGAR

Meteoroloji, Güneybatı (Lodos) yönlü rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak, akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın güneybatısında yer yer fırtına şeklinde esmesinin beklendiğine işaret ederken soba ve baca gazı zehirlenmesi, deniz ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları uyardı.

    :

    :

    :

    :

    "Meteoroloji'den bir müjde, 2 uyarı var!" hakkında Tweetler

    DİĞER GENEL HABERLERİ