'Yakışıklı mahkum' oyuncu olacak

''Yakışıklı mahkum'' olarak sosyal medya mecralarında tanınan Jeremy Meeks 27 aylık cezasını tamamlayıp hapisten çıktı. Cezası boyunca kazandığı ''yakışıklılık ünü'' sayesinde Meeks'e modellik ve oyunculuk teklifleri geldi.
2014 yılında silahlı suçlardan hüküm giyen Jeremy Meeks'in sabıka fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Pek çok kadının ''suçlu olmak yakışıklı olmaya engel değil'' diyerek Meeks'in fiziksel özellikleri hakkında yorum yapmış, hatta internet dünyasında fotoğraflarının farklı versiyonları oldukça popüler hale gelmişti.

27 aylık hapis cezasının ardından eski hayatına dönen üç çocuk babası Meeks'in ünü, ona bundan sonraki hayatında da yardımcı olacağa benziyor. Menajeri Jim Jordan, BuzzFeed'e yaptığı açıklamada Meeks'in kendisine gelen modellik ve film teklifleri arasından tercih aşamasında olduğunu belirtti. Farklı ajanslardan teklifler aldığını söyleyen Jordan tüm fırsatlar arasından en uygun olanları değerlendireceklerini söyledi.

Jordan Meeks, 3 Mart tarihinde Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına, 'Ailemle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Günleri sayıyorum. Son6Gün' notunu düşmüştü. Dün akşam saatlerinde menajeri ile birlikte bir fotoğrafını Instagram hesabına yükleyen Meeks bu fotoğrafa da, ''gelecekte ne varsa hazırım'' notunu düştü.

Kaynak: CNN Türk

    :

    :

    :

    :

    "'Yakışıklı mahkum' oyuncu olacak" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete