IŞİD'den korkunç infaz görüntüleri

Terör örgütü IŞİD'in sosyal medya hesaplarından yayınladığı son videoda kan donduran infaz görüntülerine yer verildi.
Terör örgütünün sözde Dicle Eyaleti'nin yayınladığı videoda, Iraklıların akılalmaz yöntemlerle infaz edildikleri görülüyor.

IŞİD'e karşı savaşan ve esir düşen Şii ve Sünni Iraklılar, kamera karşısında katleden IŞİD terör örgütü üyeleri, kan dondurucu katliamlara imza atarken vahşetten keyif aldıklarını gözler önüne serdiler.

Videonun çeşitli bölümlerinde, terör örgütünün geçmişte işlediği "ceza" adı verilen korkunç katliam görüntülerine de yer verilirken videoda yaklaşık 10 kişinin katledildiği görülüyor.

İlk olarak sırayla kamera karşısına getirdiği turuncu tulum giymiş 5 kişiyi kırsal bir alanda kafalarına tüfekle ateş ederek infaz eden terör örgütü mensupları, bu kişileri "şeytanın dostu" olarak tanımladıklarını belirtiyor.

Gece görüntülerinde ise kafasına ateş edilerek infaz edilen bir kişinin yanı sıra kamyonetin arkasına yerleştirilen bir kişiye izli mermiyle ateş ediliyor.

Hayatını kaybeden kişinin cesedinin yandığı kana susamış teröristlerin kamerasına yansıyor.



Teröristler Irak bayrağı taşıyan turuncu tulum giyen birinin yüksekçe bir metal kuleye tırmanmasını takip ediyorlar.

Bu kişi zirveye ulaşıp elindeki Irak bayrağını açarak kameraya gösterince, teröristler tarafından ateş ediliyor ve bu kişi metrelerce yüksekten yere çakılarak hayatını kaybediyor.

Teröristler son olarak 3 kişinin kafasını halka açık bir alanda kesiyorlar.

    :

    :

    :

    :

    "IŞİD'den korkunç infaz görüntüleri" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete