Hey yolcu, ayakların 'şeytan anüsü' gibi kokuyordu!

Singapur'dan Sidney'de bir yolcu tekmelerine ve yüksek sesle konuşmasına maruz kalan yolcu, adını bilmediği kadın yolcuya açık mektup yazdı...
“Biletim ekonomi sınıfında olmasına rağmen yolculuk boyunca koltuğumu arkadan tekmelemek suretiyle bana sırt masajı yaptın. Uçuş içi eğlence paketi satın almamıştım ama sen o kadar yüksek sesle konuşuyordun ki içimden sık sık ‘Keşke duyma sorunum olsaydı’ diye geçirdim. Nefis gün doğumu manzarası bile senin ‘şeytan anüsü’ gibi kokan ayağının kokusunu bastıramadı…” 

Bu cümleler 24 yaşındaki Lau Munyee’nin, Singapur’dan Sidney’e uçarken arkasında oturan yolcu kadına yazdığı açık mektuptan. Lau Munyee’nin 320 sterlin’lik bilet satın alarak Air Asia ile yaptığı uçak yolculuğun adeta bir kabusa dönmüş.

Sarkastik bir dille kaleme aldığı mektubuna “Sevgili 15A yolcusu, bu mektubu size kişisel olarak teşekkür etmek üzere yazıyorum” diye başlıyor Lau Munyee.



NEREDEYSE OKSİJEN MASKESİNİ TAKACAKTIM 

Lau’nun şikâyetçi olduğu konular arasında, ismini vermediği (bilmediği) yolcunun ayakkabılarını çıkarıp berbat kokan ayaklarını kendi koltuğuyla cam arasında dayaması, dayanılmaz bir koku yayan yiyecekler yemesi, sürekli yüksek sesle konuşması ve kendi koltuğunu arkadan tekmelemesi yer alıyor. 

Keskin ayak kokusu geldiği anda yanında oturan yaşlı kadının hâlâ nefes alıp alamadığını kontrol ettiğini yazan Lau, aklından tepesinde yer alan oksijen maskesini kullanmayı geçirdiğini ama bunun ‘ekstraya’ girmesinden endişelendiği için yapamadığını söylüyor.

“Sayende daha inançlı bir insan olduğumu biliyor musun?” diye sesleniyor, 15A’da oturan yolcuya: “Sekiz saatlik uçuşta, ömrümde hiç olmadığı kadar çok dua ettim.”

Kaynak: The Independent

    :

    :

    :

    :

    "Hey yolcu, ayakların 'şeytan anüsü' gibi kokuyordu!" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete