BBC: TV'de Survivor var, Türkiye'de halk sosyal medyayı takip etmek zorunda

Ankara'da dün gerçekleşen terör saldırısı sonrası ulusal kanallarda yayınlanan eğlence programları, İngiliz haber kanalı BBC'de de tartışma konusu oldu.
Dün başkent Ankara’da gerçekleşen bombalı terör saldırısı sonrası ulusal televizyon kanallarında yayınlanan eğlence programları, uluslararası basının da gündemine oturdu.

Ankara’nın en işlek meydanlarından Kızılay’da dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının yankıları sürüyor. Saldırı sonrası birçok ulusal televizyon kanalının hiçbir şey olmamış gibi yayın yapmaları, başta halk olmak üzere yabancı basının da tartışma konusu oldu.

Önde gelen uluslararası yayın kuruluşlarından BBC’nin Ankara saldırısıyla ilgili yayınında gazeteci Şeref İşler, Türkiye'deki son dönemde sıkça medyana gelen saldırılar sonrası Türk medyasının ve hükümetin olaylara yaklaşımını BBC ekranlarında yorumladı. Halkın doğru bilgiye ulaşmak için sosyal medyaya akın ettiğini söyleyen İşler "Türkiye'de TV kanallarında Survivor gibi yarışmaların yeni bölümleri var, insanlar başkentlerinde olan biten hakkında haber alabilmek için sosyal medyayı takip etmek zorunda" dedi.
  • Osman Ali
    Baksan gorursun Osman Ali - 14 Mart 2016 Iyide Survivor haber programi olmayan ve tamamen magazin ve eglence gibi programlar sunan bir televizoyn kanali Survivor olmayacakta ne olacak?

:

:

:

:

"BBC: TV'de Survivor var, Türkiye'de halk sosyal medyayı takip etmek zorunda" hakkında Tweetler

DİĞER DÜNYA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete