Binlerce kişi bu siteye girebilmek için sırada bekliyor

‘Dünyanın en özel sitesi‘ sloganıyla kurulan ve aynı anda sadece bir kişinin ‘içeri alındığı‘ mostexclusivewebsite.com‘a girebilmek için binlerce kişi sırada bekliyor.
Justin Foley adlı girişimcinin kurduğu websitesi, herkese açık ve ulaşılabilir internetin aksine dışlayıcı ve sınırlayıcı özelliklere sahip. Zira siteye aynı anda sadece bir kişi girebiliyor ve o da sadece 60 saniye içeride kalabiliyor.


SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Kısa süre içinde internette fenomen haline gelen siteye girebilmek için bilet almak gerekiyor ve bugün itibarıyla ortalama 12 bin kişi sırada bekliyor.

PES ETMEDİLER

Sitenin kurulumundan itibaren 150 bine yakın ziyaretçi pes etmeyip kapıdan içeri adımını attı. Toplamda ise 300 binden fazla kişinin siteye girmeye çalıştığı kaydedildi.

Justin Foley’nin eğlence olsun diye kurduğunu söylediği websitesi, şimdiden ‘Hiçbir işe yaramayan websiteleri‘ sıralamasında zireveye yerleşti bile.

Dikkat spoiler!

Ancak sırada bekleyecek vakti olmayan kullanıcılar için bir kişi, websitesine girdikten sonraki 60 saniyesinin görüntüsünü alarak YouTube üzerinden paylaştı.

Kaynak: Diken
 

    :

    :

    :

    :

    "Binlerce kişi bu siteye girebilmek için sırada bekliyor" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete