Travesti cinayetini kamera kayıtları çözdü

İstanbul’da “Buse” takma adını kullanan travesti Mehmet D.’nin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Volkan A. tutuklandı.
Suçlamaları kabul etmeyen şüphelinin, Mehmet D.’nin evine girdiği görüntüler ortaya çıkarken, Volkan A.’nın pantolonunda da kan izine rastladığı belirtildi.

Cinayet, 6 gün önce Bakırköy’de meydana geldi. “Buse” takma isimli travesti Mehmet D., evinde bıçaklanarak öldürüldü. Olay, Mehmet D.’den haber alamayan arkadaşlarının polise başvurması üzerine ortaya çıktı. Adrese giden ilçe ekipleri Mehmet D.’nin cesediyle karşılaştı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olaydan sonra soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir numaralı şüphelisinin Volkan A. olduğunu belirledi. Şüpheli 3 Mart’ta Esenyurt’taki evinde gözaltına alındı. Emniyette ve savcılıkta suçlamaları kabul etmeyen Volkan A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DÜRÜM SÖYLEMİŞ

Dedektiflerin, şüpheliyi belirlerken güvenlik kamera görüntülerinden yararlandığı ortaya çıktı. Elde edilen kamera görüntülerinde şüpheli Volkan A.’nın 1 Mart’ta saat 23.54’te bir arkadaşıyla Mehmet D.’nin evine girdiği görülüyor. İkili içeriye girdikten 3 dakika sonra, Volkan A. ile birlikte içeriye giren kişi evden çıkıyor. Daha sonra ise saat 05:05’de bir dürümcü adrese sipariş götürüyor. Kapı zilini çalan dürümcü, 15 dakika cevap alamıyor ve ayrılıyor. Dürümcünün ayrılmasından 2 dakika sonra şüpheli Volkan A. evden çıkıyor.

KANLI PANTOLON BULUNDU

Polis, gözaltına aldığı şüphelinin  evinde arama yaptı. İzlenen kamerada şüphelinin olay günü üzerinde hangi kıyafetler olduğu da tespit edildi. Evde arama  yapan polis, şüphelinin olay günü giydiği kıyafetleri buldu. Şüphelinin pantolonunda kan izine rastlandı. Volkan A.’nın pantolonu, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü laboratuvarına gönderildi. Pantolondaki kanla, Mehmet D.’nin cesedinden alınan DNA örneklerinin karşılaştırılacağı öğrenildi.

Kaynak: sozcu.com.tr / Habip Atam

    :

    :

    :

    :

    "Travesti cinayetini kamera kayıtları çözdü" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete