​Seri katil Atalay Filiz Çeşme’de

İstanbul'da Fatma Öğretmen'i öldüren ve 2 cinayeti daha olduğu anlaşılan seri katil Atalay Filiz'in izine İzmir'in Çeşme ilçesinde rastlandı.
Tuzla’da Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın geçtiğimiz Cuma günü  vahşice öldürülmesi sonrası seri katil Atalay Filiz adeta Türkiye gündemine oturdu. Biyoloji Doktora öğrencisi Filiz’in, Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta mühendis olan oğlu Göktuğ Demirarslan ile genç mühendisin sevgilisinin de katili olduğu öğrenilince, Emniyet adeta seferber oldu. Ankara’da 3 yıl önce işlenen o cinayetin yanı sıra, sevgilisi 6 yıl önce Fransa’da esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Atalay Filiz ‘in yakalanması için polisin yanı sıra İstihbarat birimleri de çalışma başlattı. Atalay Filiz’i gördüğünü iddia eden binlerce kişi şüphelinin yakalanması için Polis İhbar Hattı 155’i aradı.

İZMİR’DE ÇIKTI

O ihbarlar araştırılınca, şüphelinin cinayetten 2 gün sonra İzmir’e geçtiği anlaşıldı. İstanbul Polisi, bunun üzerine İzmir’e özel bir ekip gönderdi. Araştırmalarda, Filiz’in kendisini Ömer B., olarak tanıtarak, bir öğrenci evinde kaldığı anlaşıldı. Atalay Filiz’in Bodrum’a gideceğim diyerek evden ayrıldığı öğrenildi. Soruşturmayı çok yönlü değerlendiren dedektifler, Atalay Filiz’in Yunanistan’a kacabileceği üzerine çalışma başlattı. Atalay Filiz’in önceki günde İzmir’de görüldüğü ihbarları üzerine polis, seri katilin geri dönmüş olabileceğini değerlendirdi. Çok zeki olduğu bilinen Filiz’in, “yurt dışına kaçtı” görünümü vererek polisten kurtulmaya çalışmayı planlamış olabileceği belirtildi.

POLİS: BU NUMARAYI ARAYIN

İstanbul polisi vatandaşlardan gelecek seri katil ihbarı için bir hat tahsis etti. Vatandaşlardan 0212 214 40 30 numaralı telefona konuyla ilgili ihbarları iletmeleri istendi.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "​Seri katil Atalay Filiz Çeşme’de" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete