Şantaj yaptı, tecavüz etti, tutuklandı, savcı 'infial olmasın' dedi

Denizli Babadağ’da 1998 doğumlu Y.B’ye 46 yaşındaki Talip Y. tecavüz etti. Talip Y. tecavüzün ardından elinde görüntüler olduğunu söyleyerek, Y.B’ye tecavüze devam etti. Savcı infial olmasın diyerek diğer mağdurları müracaat ettirmedi.
Olay Denizli’nin Babadağ ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi.

1998 doğumlu Y.B 46 yaşındaki Talip Y. ile ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştı. O dönem iş arayan Y.B’ye Talip Y. Babadağ Sanayi’de iş ayarladı. Sanayide işe başlayan Y.B ile Talip Y.’nin arkadaşlıkları zamanla ilerledi.

Bir akşam Talip Y. ile Y.B alkol alırken, Talip Y. “Başka kadınlarla birlikte olmamak için karıma söz verdim, bundan dolayı erkeklere ilgi duymaya başladım” dedi ve Y.B’ye tecavüz etmeye kalkıştı. Y.B Talip Y.’ye bir müddet dirense de kurtulamadı ve tecavüze uğradı.

GÖRÜNTÜLERİN VAR DEDİ YİNE TECAVÜZ ETTİ

Olayın ardından Talip Y. elinde görüntüler olduğunu söyleyerek Y.B’ye yine tecavüz etti. 

Görüntülerin var tehtidiyle Y.B’ye tecavüze devam eden Talip Y., Y.B’ye “Görüntülerinin olduğu disk çalındı. Çalanlar 30.000 TL karşılığında diski geri verecekler” dedi. Y.B’nin bu parayı ödemeyeceğini bilen Talip Y. 30 bin TL’yi kendisinin ödediğini ve bundan dolayı her istediğini yapmak zorunda olduğunu Y.B’ye söyledi.

Talip Y’nin bu baskı ve tecavüzlerine daha fazla dayanamayan Y.B Talip Y.’yi polise şikayet etti. Talip Y. tutuklandı.

BAŞKA MAĞDURLAR VAR AMA CUMHURİYET SAVCISI MÜRACAAT ETTİRMEDİ

Talip Y.’nin tutuklanmasının ardından başka mağdurların olduğu da ortaya çıktı. Ancak iddiaya göre Sarayköy Cumhuriyet Savcısı infial olmasın diyerek diğer mağdurları henüz müracaat ettirmedi.

Akıllara, olayın üzeri örtülecek mi sorusu geldi?

Kaynak: Haberdar

    :

    :

    :

    :

    "Şantaj yaptı, tecavüz etti, tutuklandı, savcı 'infial olmasın' dedi" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete