Diyarbakır'da Jandarma karakoluna bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Jandarma Karakolu'na bombalı araçla saldırı düzenlendi. 1 asker şehit oldu çok sayıda yaralılar var...
Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde PKK’lıların İlçe Jandarma Komutanlığı’na bomba yüklü tankerle düzenlediği saldırıda ilk bilgilere göre, 1 asker şehit oldu, aralarında sivillerin de bulunduğu 27 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında jandarma lojmanında bulunan jandarma personelinin eş ve çocuklarının da bulunduğu öğrenildi. 

Çatışmanın sürdüğü ilçeye Diyarbakır’dan çok sayıda ambulans ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Çatışma nedeniyle ekipler bir süre ilçeye ulaşamazken, yaralılar Hani Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İlçede çatışmalar devam ediyor.

BOMBA YÜKLÜ TANKERLE SALDIRI DÜZENLENDİ

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde PKK’lıların İlçe Jandarma Komutanlığı’na b
omba yüklü tankerle saldırdığı belirtildi. Saldırıda Jandarma Komutanlığı ile bitişiğinde bulunan lojmanlarında da büyük hasar meydana gelirken, olayda askerlerin yanı sıra sivillerinde yaralandığı öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında bulunan deprem konutlarının da patlamadan büyük oranda hasar gördüğü, burada oturan vatandaşların da yaralandığı belirtildi.

Çatışmaların sürdüğü ilçedeki yaralıların tahliye edilmesi için ambulans heliktopterlerin devreye sokulması için çalışmalar başlatıldı

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Diyarbakır'da Jandarma karakoluna bombalı saldırı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete