Günün Videosu

Bahçelievler’de AVM’de silah sesleri

Emekli polis memuru AVM'de damadına ateş açtı, vatandaşlar büyük panik yaşadı.
İstanbul’da bir AVM’de, damadıyla tartışan emekli polis, silahını çekince korku dolu anlar yaşandı. Olayda damadını ayağından vuran Selman A.(58), seken bir mermi sebebiyle hafif şekilde yaralandı.

Paniğe sebep olan olay, Bahçelievler’deki bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre, Selman A. ile 32 yaşındaki damadı Cihan A., konuşurken, ikili bir anda tartışmaya başladı. Damadıyla laf dalaşı yaşayan emekli polis Selman A., sinirlenerek silahını çekti. Kayınpederinin kendisine doğrulttuğu tabancadan kaçmaya çalışan Cihan A., ayağını sıyıran kurşunla yaralandı. Silahdan çıkan mermilerden biri geri sekerek, emekli polis Selman A.’ya isabet etti. AVM’de alış veriş yapan bir çok kişi panik yaşarken, olay sosyal medyada da yankı buldu. O anları yaşayan bir çok kişi, silahlı saldırıyla ilgili mesaj paylaşımında bulundu.

Olayın ardından hafif yaralanan Cihan A., hastaneye götürüldü. Kayınbiraderi ise İstanbul Emniyeti’ne bağlı Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

    :

    :

    :

    :

    "Bahçelievler’de AVM’de silah sesleri" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete