Günün Videosu

IŞİD mermisi obüsü yaktı!

Suriye'nin Cerablus kentinden IŞİD'in attığı havan mermileri nedeniyle bir fırtına obüsü, mühimmatının patlaması sonucu yandı.
Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suriye’nin Cerablus kentinden IŞİD’in attığı havan mermileri nedeniyle bir fırtına obüsü, mühimmatının patlaması sonucu yandı. Havanlı saldırının gerçekleştiği bölgeye yönelik diğer fırtına obüslerinin atışları sonucu 11 IŞİD’li etkisiz hale getirildi.

IŞİD, KARAKOLA SALDIRDI

Gaziantep’in Karkamış İlçesi’nin Türkyurdu Mahallesi’ndeki karakola saldıran IŞİD’lilerin yapılan müdahale sonrası etkisiz hale getirildiği bildirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, saldırının ardından bölgedeki obüslerin yeri değiştirildi ve Carablus’taki IŞİD mevzileri anında ateş altına alındı. Fırtına obüslerinin yaptığı atışlarla bölgede bulunan bir havan mevzisi ile bir araç imha edildi, 11 IŞİD’li terörist öldürüldü.

Kimsenin yaralanmadığı saldırıda ilk etapta havan olduğu tahmin edilen saldırının yapılan incelemede tanksavar silahından atıldığı da belirlendi. Tanksavar silahının atıldığı belirlenen mevzinin 100 metre batısında imha edilen araçla bölgeye getirildiğinin tahmin edildiğini kaydeden kaynaklar, saldırının ardından koalisyona ait F-15 uçakları ile İHA’ların havalandığını ve yapılan görüntülemede imha edilen havan mevzisi dışında hedefe rastlanmadığı bilgisini de paylaştı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "IŞİD mermisi obüsü yaktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete